Вести

BIMASHI присуствува на Gehua Expo 2024: Showcasing Vacuum Packaging Solutions

Возбудени сме да го објавиме тоаБИМАШИќе учествува на претстојниот Gehua Expo, кој ќе се одржи од 28 до 30 август 2024 година во Шангај Нов меѓународен експо центар. Оваа изложба претставува единствена можност за нас да ги прикажеме нашите иновативни производи и решенија пред меѓународната публика.

Со текот на годините, BIMASHI се етаблира како водечки производител на решенија за пакување храна. Се гордееме со нашата способност да останеме понапред од трендовите во индустријата, континуирано иновирајќи за да ги задоволиме потребите на пазарот кои се развиваат.

За време на изложбата, ќе прикажеме широк спектар на нашите најнови понуди, вклучително и ВАКУУМ ЌЕСИЊА, СКЛУЧУВАЊЕ БАГ иФИЛМОВИ ЗА ТЕРМОФОРМИРАЊЕ. Нашиот тим од експерти ќе биде присутен за да обезбеди детални демонстрации, да одговори на прашања и да разговара за тоа како нашите решенија можат да имаат корист за вашиот бизнис.

Би сакале да им се заблагодариме на сите што го посетија нашиот штанд и со нетрпение очекуваме да го продолжиме нашето патување за обезбедување врвни решенија за пакување.

За повеќе информации за нашите производи и услуги, посетете ја нашата веб-страница или контактирајте со нашиот тим.


Поврзани вести
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept