Вести

Смалување торба пет карактеристики.

Во неодамнешните вести од индустријата, секторот за пакување е сведок на значителен напредок со воведувањето на иновативна технологија за смалување на кеси. Овие специјализирани кеси, дизајнирани да одговараат цврсто на обликот на производот кога се нанесува топлина, ги револуционизираат процесите на пакување во различни индустрии.


Најновиотторба за собирањерешенијата може да се пофалат со зголемена издржливост и разноврсност, задоволувајќи ги различните потреби на производителите и на потрошувачите. Со подобрена отпорност на дупчење и цврстина на заптивки, овие кеси обезбедуваат оптимална заштита за широк спектар на производи, вклучувајќи прехранбени производи, фармацевтски производи и стоки за широка потрошувачка.



1, висока транспарентност, може директно да ги види предметите за пакување, висока транспарентност како стакло.


2, Јачината на истегнување е висока, јачината на кинење е мала, тешко е да се извлече со рака, но ако има мала уста, лесно може да се скине, што е поедноставно од кинење весници.


3, Чувствувајте се меко, под нулата, исто така, може да ја одржи мекоста.


4, Поголемиот дел од POF филмот е релативно тенок, цврстина.


5, Високоторба за собирање, може да завитка различни неправилни предмети, блиску до предметите.


Поврзани вести
X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept